Ervaringen Light Code Transmission

Een aantal ervaringen

N.a.v. de Light Code Transmission op 18 augustus 2019.

Hieronder lees je een aantal ervaringen, uiteraard met goedkeuring van de afzender ;-). Jouw ervaring kan trouwens totaal anders zijn.

Marja

"Vanmiddag was ik bij jouw sessie met naar ik begreep een heleboel andere mensen. Het was een heerlijke ervaring. Ik voel me ook lichter en bijzonder ontspannen. Hartelijk dank voor deze waardevolle ervaring, waarvan ik op deze zondag middag mocht genieten. Echt een cadeautje! Ik wens je alle goeds."


Sharole

"Superthanks Sandra. Wat een bijzondere ervaring. Ik had het gevoel dat ik elders was. Het was een soort komen en gaan naar een andere plek. Mijn lijf tintelde, en tintelt nog steeds, op verschillende plekken. Soms schokte een been, arm of vinger. Mijn hoofd voelde heel zwaar aan. Omdat het geluid best hard binnenkwam, heb ik een hand op mijn hart en 1 op mijn buik geplaatst, dat gaf rust. Af en toe voelde ik ook een druk op mijn borstkast en onderbuik.
Bij het uitrekken kraakten al mijn wervels en voelde ik een lossere rug. Is nieuw voor me. Al bij al, een hele bijzondere en mooie ervaring."


Mirjam

"Wauwieee das was een waanzinnig mooie kakofonie aan geluiden / klanken / trillingen en energie- ervaring gisteren!

Ik zag veel chakra kleuren en mijn handen / armen en voeten begonnen te tintelen. Veel geluiden kwamen me enigszins ‘bekend’ voor... Het voelde alsof ik heel diep viel / naar beneden zonk en langs allemaal binaire cijfers viel links en rechts (zwart wit en dus grijs door de snelheid) van mij. Snelheid van het licht. Mijn hele lichaam werd warm / heet en het leek alsof ik door een wormhole ging.... Een wit licht door gangen. Ik voelde het in m’n buik het meest actief en dacht misschien worden m'n darmen opgeschoond?

Tegen het einde sessie voelde ik mij opstijgen met de snelheid van het licht... Ik heb het gevoel alsof ik opnieuw gekalibreerd ben... M'n ogen geven bijna licht. Heel erg dank je wel voor deze magisch mooie ervaring."


Cherren Tang

"Wat een bijzondere ervaring was de sessie afgelopen zondag. Dank je wel! Op het moment zelf heb ik alles gewoon over me heen laten komen. Een deel in mij herkende het verhaal dat ging over het ontstaan, de geschiedenis van Gaia en de rol van de mensheid erin. Voelde heel vertrouwd. Na afloop voelde ik me iets lichter alsof er ruimte is ontstaan in mij. Ik voel elke cel in mijn lichaam en tijdens meditaties gisteren en vanochtend voel ik de energie stromen in mij en ben ik totaal in verbinding met de aarde en het universum."


Beppie

"De taal die je spreekt in de klanksessie klinkt voor mij bekend alhoewel ik het helemaal niet begrijp. Vandaag lijkt er zoveel informatie vanuit het universum binnen te komen, het is echt niet goed te bevatten maar ik begrijp het principe wel. Samen met de energie van de Lions gate lijkt het echt allemaal te kloppen en is er een hele bijzondere transformatie aan het plaatsvinden.
Duizendmaal dank voor het delen en ik denk dat ik voor heel veel anderen mag spreken!"


Lut

"Bedankt voor de mooie sessie, ik heb er erg van genoten. Ik kreeg een glimlach op mijn gezicht en voelde mij gelukkig. Het was een mooie ervaring. Ik heb al vaker sound healing gedaan maar deze was wel heel anders!"