Ariëtte Loeffen-in Het Veld

UNITY & EARTH | LIGHT CODE MEDITATION MAT Ik weet nog goed dat ik de eerste keer op de Unity Code stond. Zomer 2021. Mijn man, Rob, en ik verbleven in Les Contes (te Montségur, Katharenland), bij Anaiya Sophia en Pete Wilson. Op een avond kwamen Sandra (de Vos, de creator van/lifegiver aan deze meesterwerken), Robert Bridgeman en Geert Kimpen op bezoek bij ons en zaten we met z’n allen aan een lange tafel vlakbij het heerlijk stromende water. 

Op een gegeven moment nam Sandra me even apart en vroeg of ik ‘zo even mee wilde naar de Notre Dame de Sophia’; de bijzondere kapel van Les Contes.

Zodra ik op de Unity Code stond ‘was ik in hogere sferen’. En er kwam een voor mij tot dan toe onbekende Zielentaal door. Light Language sprak en zong ik al maar dit was nieuw. Er kwamen in rap tempo ook allerlei downloads door.

Mijn lieve vriendin Sandra hield me vervolgens, sinds onze ervaringen in Katharenland, regelmatig op de hoogte van ‘de vorderingen’. En toen de meditatiekleedjes binnen waren, vlak voor mijn verjaardag, bood ze me er eentje cadeau aan. Vreemd genoeg moest het ‘Earth’ zijn, ondanks mijn bijzondere ervaringen met ‘Unity’. 

Sinds ik in een sessie die ik gaf, de ingeving kreeg het Earth meditatie kleedje erbij te halen, snap ik waarom. Een vrouw die een traject bij me volgt had, zoals vele hooggevoelige mensen – die ik bij voorkeur hoog frequente zielen noem – moeite met aarden, met helemaal in haar lichaam aanwezig zijn. Daar kwam dankzij dit Code kleedje alras verandering in. En wat waanzinnig mooi was om te voelen (ik voel in mijn lijf wat er energetisch gebeurt in het lichaam van de ander) was dat de energie vanuit Moeder Aarde binnenstroomde op een tempo dat volledig afgestemd was op deze vrouw. Het was ontroerend…het voelde zo zorgvuldig en liefdevol. Waardoor de vrouw in kwestie het moeiteloos kon ontvangen. 

Vervolgens lag het Earth meditatie kleedje er nog toen de volgende cliënt kwam. In eerste instantie zonder er niet veel acht op te slaan. 

Op een gegeven moment in de sessie incarneerde er een zielsaspect van haar. Maar de vrouw in kwestie voelde zich vreemd…wist niet goed wat haar overkwam. Ik raadde haar aan haar voeten op het kleedje te leggen, of er op te gaan staan of zitten. Toen ze haar voeten op het kleedje legde kwam er meteen rust in haar ‘systeem’. Het vergemakkelijkte het ‘indalen’ van dit zielsdeel aanzienlijk. 

“Het is een portaal!”, zei ze opeens. 

Touché!

Lees de prachtige blog van Sandra, die helemaal gaat over het ontstaan van deze Code Kleedjes, er maar eens op na.

Dankzij deze sessies werd me duidelijk waarom Earth als eerste mocht komen.

Gevolg?:

Ik heb Unity nu ook besteld. Ik ga ze nl. beiden gebruiken in mijn werk. 

EN nog een extra Earth kleedje. Voor onze hond. Die wel wat extra aarding kan gebruiken; ook hij is er dol op!

Los van bovenstaande zijn de kleedjes ook nog eens een lust voor het oog. Ik houd van schoonheid, van mooie dingen. Het borduursel van gouddraad is werkelijk prachtig en oogt heel verfijnd.

xx Ariëtte Love 

HeartSoulutions.com

Light Code Meditation Mats
1 July 2022