Lorette

SOUND MEDICINE Lieve Sandra, ik ben heel blij dat ik er gisteravond bij ben geweest. En wauw, wat een bijzonder samenzijn is het geworden. Jullie passen zo fantastisch mooi bij elkaar. Getweetjes en gedrietjes. Alsof Binkie en jij zusjes zijn. Jullie vullen elkaar zo mooi aan. En beiden hebben jullie een prachtige volle heldere ruime en krachtige stem. Subtiel, oer, meeslepend. En een stoere vrouwelijke, elegante, dienstbare, liefderijke en richtinggevende energie; helend, absoluut. Tijn sluit gevoelvol aan met zijn stem, muziek en energie. Een heerlijke man, rust en geluk stralen van hem af. Alledrie met jullie eigen specifieke bij jullie passende instrumenten. Echt mooi.

Zacht, krachtig, authentiek, harmonieus, speels en volkomen spiritueel is het geworden. Het raakt je hart aan, spiegelt je ziel, geeft je de beleving gelukkig te zijn. En ik was verbaasd dat de tijd zo soepel en snel voorbij was gestroomd. Heerlijk trouwens ook om afsluitend de palo santo te ruiken en met jouw ritueel gezegend te worden.

Ik ben op een subtiel verheffende energiestroom huiswaarts gekeerd en ik draag het nog steeds een beetje bij me. Het lijkt er zelfs op dat het mijn dromen vannacht verhelderd heeft. Van mij mogen jullie dit iedere maand of 2 maanden doen, hoor!

SOUND MEDICINE concerts
9 May 2022