Minibio

My name is Sandra de Vos. A journey of discovery, that’s how I experience life. Curious about the magic that connects everything. With a deep knowing that with patience and trust this magic will gradually unfold.

Some people call me a shaman, others see me as a sound healer, a channel, a healer, a soul activator, an intuitive, a metaphorical storyteller, a catalyst, a cosmic dancer or even an energetic vacuum cleaner. If you mix it all together, I think you’ll get close to describing what I do. Read more about me here.

Reader Interactions

Comments

  1. Hi Sandra , wauw , Ik heb de geluiden als heel natuurlijk ervaren en inmijn lichaam begon halverwege te schudden, voordat jij zei dat dat een goed idee was. Het werkte bevrijdend en ik voelde vaak een lach . Het maffe is dat m’n kat gewoon bleef liggen op m’n schoot terwijl ik best heftig bewoog. Ook is de spanning in mijn been weg. Ik mediteer veel en dat stroomt ook als een gek. Ik moet er vaak aan denken omdat ik ook voel dat er iets veranderd is in mij, ten goede. Ik wil je reuze bedanken voor je werk. Ik vind het heel stoer ook en ben blij ermee in contact te zijn gekomen. 8 is ook echt mijn getal.
    Veel liefs isabella

    • He lieve Isabella, wat super om je reactie te lezen en dat je de klanken zo lekker kunt binnen laten komen zodat ze volle bak hun werk kunnen doen. Fijn en geniet van de talloze andere transmissies die online staan :-). Veel liefs! Sandra

  2. Hoi Sandra,
    Het is me toch gelukt om te betalen, heel fijn. Ben heel nieuwsgierig, want de lichtcode
    die je deed bij Janosh was geweldig, het was voor mij echt een feestje. Ik luister er af en toe nog naar. Het voelt zo fijn, Ik zag dat je daar meer uitzendingen van had. En ook van de Grand Canion, daar ben ik ook geweest dus ook daar nieuwsgierig naar. Maar alles op zijn tijd. Dank je wel alvast, en lieve groetjes van mij José Hofstra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top