THE HEALING EXPERIENCE – 2nd edition (Dutch) | 3 Multidimensional Sound Healing Journeys

Replays - April 16, 2022

Welkom lieve jij,

Tijdens The Healing Experience op 16 april 2022 deelde ik 3 Multidimensional Sound Healing Journeys. Verderop op deze pagina vind je de opnames van alle drie, inclusief een pagina met Light Code script voor elke journey. Met veel dankbaarheid en liefde deel ik ze met jullie. Mogen de kosmische klanken je wezen revitaliseren en activeren en de verbinding met je hart en ziel versterken.

Meer klank inspiratie:


Eerstvolgende Light Code transmission

Je bent super welkom bij de Partial Solar Eclipse transmissie op zaterdag 30 april om 21.00 uur. Lees meer.Lees dit voordat je de transmissie beluistert

Als je nog nooit een transmissie met mij hebt meegemaakt, lees dan a.j.b. onderstaande informatie eerst even door.

Bij het luisteren van de opname, tap je automatisch in op het hoogfrequente helende veld dat tijdens de live sessie is ontstaan.

Maak het jezelf gemakkelijk

  • Gebruik een koptelefoon zodat je me duidelijk kunt verstaan.
  • Creëer een comfortabele ruimte waarin je volledig en ongestoord in stilte kunt ontspannen. Liggend op een bed of bank helpt je bij diepe overgave. Je kunt wat kaarsen aansteken.
  • Zorg dat je een deken bij de hand hebt. Je kunt warme en koude sensaties ervaren.
  • Het is handig om een soepel zittende broek of rok aan te trekken. Warme sokken zijn een aanrader.

Licht-laserstraaltjes

Je kunt deze transmissie zien als een overdrachtsmoment van hoge frequenties uit andere dimensies. Alsof je je onder een douche van licht bevindt. De klanken die je hoort, ook wel lichttalen en lichtcodes genoemd, dansen als energetische licht-laserstraaltjes door je heen. Dit hoeft niet altijd comfortabel aan te voelen. Met het ontvangen van deze hogere frequenties, worden namelijk automatisch onbelichte aspecten (lagere frequenties) in jouw wezen belicht en losgetrild. Die lagere trillingen passen dan niet meer in de verhoogde trillingsomgeving. Zie het als een energetische upgrade van je hele wezen en tegelijkertijd een grote schoonmaak van datgene wat klaar is om zich over te geven aan het licht. Je kunt dit proces symbolisch zien als een kosmische stofzuiger die enerzijds hoge frequenties bij je naar binnen blaast en anderzijds al het stof dat loskomt opzuigt. Precies dat wat klaar is voor transformatie wordt meegenomen in dit proces.

Kosmische microfoon

In eerste instantie kan een transmissie als deze nogal overweldigend overkomen. Het kan namelijk op je overkomen als een grote warboel van klanken. Voor mij voelt het alsof we onderdeel zijn van een kosmische bijeenkomst en omringd worden door een grote diversiteit aan lichtwezens, afkomstig uit uiteenlopende kosmische contreien. Ze verzamelen zich rondom een symbolische microfoon (die microfoon ben ‘ik’) en staan klaar om om de beurt hun wijsheid, codes en boodschappen met ons te delen. Vandaar die warboel aan klanken, alsof ze allemaal door elkaar heen spreken.

Kortsluiting

Het kan zijn dat je mind hierdoor ‘kortsluiting’ ervaart en er niets van begrijpt. Dat kan kloppen, want de energetische informatie wordt aan je overgedragen zonder dat je mind erbij betrokken is en kan zich daarom werkeloos voelen of soms zelfs verveeld. Dit is allemaal onderdeel van het proces :-). Het daagt je uit om je zoveel mogelijk over te geven aan dat wat je mind niet kent en te vertrouwen dat het op diep innerlijk niveau, door jouw hogere bewustzijn, met open armen wordt ontvangen.

Toelaten, accepteren en overgeven

Op het moment dat je je oncomfortabel voelt, kan dat zich uiten op allerlei manieren. Je lichaam voelt misschien rusteloos aan of je gedachten vliegen alle kanten op. Het kan helpen om je focus op dat moment te richten op je lichaam. Plaats een hand op je buik en een hand op je hart en adem bewust in en uit. Bovendien kan het onbewust verleidelijk zijn om mee te bewegen met de gedachten-treinen die de revue passeren. Voor je het weet kun je als het ware in de trein gestapt zijn en wórd je de gedachte. Elke keer dat je je daarvan bewust wordt, stap je uit de trein en laat je die weer voorbij bewegen. Op deze manier onthecht je je van de gedachten, alsof je jezelf als een sticker losweekt van de gedachte. Die gedachte neemt dan vanzelf in kracht af. Zo blijf je een stabiele grond onder je voeten houden, terwijl het om je heen misschien wat onrustig aanvoelt.

Kortom het gaat om:

  • Toelaten zonder te begrijpen
  • Totale acceptatie
  • Overgave aan het onbekende

Multidimensionale intelligentie

De energieën die in deze transmissie via de verschillende geluiden worden overgedragen zijn erg krachtig. Je kunt er zo vaak naar luisteren als je wilt, volg je gevoel. De klanken hebben hun eigen multidimensionale intelligentie, dus 'zij' weten wat er nodig is in jouw energieveld. Geef je zoveel mogelijk over en laat de geluiden het 'werk' doen. Elke keer als je naar deze opname luistert kun je een heel andere ervaring hebben.


Opname 09.00 uur transmissie:

De grote diamant in de kern van Moeder Aarde

LET OP - je laptop / telefoon biedt je mogelijk twee opties: luisteren naar de opname in je browser of in SoundCloud. Als je voor SoundCloud kiest en het werkt niet, ga dan voor de optie 'luister in browser'.


Light Code script - 09.00 uur transmissie


Ik heb voor elke transmissie een pagina van Light Code script gemaakt. Ze ondersteunen je transformatieproces.

De symbolen zijn krachtige vortexen en hebben een versterkend en activerend effect op je zelfgenezend vermogen. Je kunt de light codes printen, de print onder je matras leggen voor extra ondersteuning, of je waterfles erop plaatsen om het water op te laden met de hoge frequenties.

Je kunt het volgende eens uitproberen:
Print het Light Code script. Leg 'm op de grond en ga er met je ogen dicht op staan. Ervaar wat je voelt in je lichaam. Hoe beweegt de energie? Als je voelt dat een specifiek deel van je energie/lichaam wat hulp kan gebruiken, breng dan je aandacht naar dat gebied en vraag de licht codes om er naartoe te gaan. Je ervaart misschien hoe de energie verschuift en hoe dat specifieke deel meer in balans begint te voelen. Zie de licht codes als ‘je vrienden’ die deel uitmaken van je hogere zelf. Ze zijn er om met je samen te werken en je precies te brengen wat je nodig hebt.


Opname 13.00 uur transmissie:

De piramide en het goud-witte licht

LET OP - je laptop / telefoon biedt je mogelijk twee opties: luisteren naar de opname in je browser of in SoundCloud. Als je voor SoundCloud kiest en het werkt niet, ga dan voor de optie 'luister in browser'.


Light Code script - 13.00 uur transmissie


Opname 18.00 uur transmissie:

Helende reis met Hij Die Ziet Hij Die Weet

LET OP - je laptop / telefoon biedt je mogelijk twee opties: luisteren naar de opname in je browser of in SoundCloud. Als je voor SoundCloud kiest en het werkt niet, ga dan voor de optie 'luister in browser'.


Light Code script - 18.00 uur transmissieLees dit na afloop van de transmissie

Zorg goed voor jezelf na afloop

Het zou kunnen zijn dat je mind na afloop allerlei kanten op gaat. "Wat is er eigenlijk gebeurd? Wat kan ik ermee? Hoe kan ik het gevoel (al dan niet) vasthouden?" We zijn naar andere dimensies gereisd, waar allerlei harmonisering heeft kunnen plaatsvinden. In die dimensies bestaan je gedachtes niet zoals je ze hier kent. Je mind heeft geen flauw idee hoe hiermee om te gaan. Laat al je gedachten en verhalen gewoon bewegen, zonder je er aan vast te klampen of erin te geloven. Je kunt onmogelijk berationaliseren wat niet in logische woorden te vatten valt.

Alle lichtcodes hebben je wezen flink doen opschudden. Allerlei kanalen zijn geopend en opgeschoond. Bovendien hebben je cellen & DNA lichtfrequentie-updates gekregen. En dat proces gaat nog wel even door. Daarmee kan oude opgeslagen energie als spanningen voelbaar zijn, omdat die als het ware wordt losgetrild. Liggen en luisteren naar een geleide meditatie of verfijnde muziek kan helpen om die spanning te laten ontspannen. Geef je zoveel mogelijk over aan wat je lichaam je aangeeft. Lummelen, slapen en ontspannen dragen bij aan een effectieve manier om alle opgeschudde puzzelstukjes op z’n plek te laten vallen. Op die manier kan het licht verder indalen in je lijf.

Dus wat je de dag of weken na de transmissie ook voelt, laat het zoveel mogelijk toe door de energie te laten bewegen zoals het wil bewegen. Plak er dus geen labels op en laat de verhalen zoveel mogelijk achterwege.

Drink veel water. Ook groentesapjes voor de extra vitaminen en mineralen zijn een aanrader, want je lichaam verbruikt extra veel voedingsstoffen. Het is hard aan het werk en mag flink ondersteund worden.

Fijn dat je meedoet met deze reis!

Ik ben benieuwd hoe je het gaat ervaren. Neem gerust contact met me op als je iets wilt delen of als je vragen hebt.

Veel liefs,
Sandra

Facebook Sandra
Facebook Light Code Alchemy
YouTube kanaal
SoundCloud