BLOG | De tweede geboorte van de CENTRALE ZON

🇬🇧 CLICK HERE TO READ THIS BLOG IN ENGLISH 🇺🇸

Afgelopen Solstice (zonnewende) was een bijzondere dag. Voor de tweede keer ben ik bevallen van de CENTRAL SUN code. Dit gebeurde tijdens een ademles in de yogaschool. 40 anderen maakten deel uit van deze vrij ingrijpende gebeurtenis...

Misschien herinner je je mijn blog (Nederlands / English) van afgelopen september waarin ik het creatieproces van deze dierbare CENTRAL SUN code beschreef. Ik noemde het een bevalling. En het was een bevalling. Vandaag was de tweede geboorte of anders gezegd: de totale belichaming van de CENTRAL SUN code. Voor de duidelijkheid leg ik ’t proces even uit. Eerst draag ik gedurende enkele maanden het grootse potentieel van de code in mijn buik. Op een gegeven moment (in dit geval afgelopen september) ben ik er klaar voor om al die energie in Licht Codes te downloaden. Dat is het fysieke scheppingsproces waarin ik de CENTRAL SUN code kon omzetten in fysieke tekens. Maar dat is nog niet alles. Dan begint de fase van belichaming. Het is een diepgaand integratieproces (in mijn hele wezen) van de CENTRAL SUN code energie. En dat is een hele ervaring ;-).

Gedurende de laatste vier maanden kreeg ik vaak visioenen waarin ik in een multidimensionale healing capsule lag, omringd door hoogdimensionale wezens die me heel nauwlettend in de gaten hielden terwijl ik door de bevallingsweeën ging. En elke keer als ik zo'n visioen kreeg, voelde ik dat de code steeds dichter bij de aarde kwam. Tijdens dat proces werd een portaal van licht gecreëerd. En dan tijdens Solstice was het sluitstuk in deze happening. De CENTRAL SUN code verankerde zich in mijn lichaam... tijdens een Wim Hof ademles. Ja, dat was een hele ervaring. Terwijl ik omringd werd door meesters en magische wezens, maakte mijn lichaam onbegrijpelijke bewegingen en vulde de zaal zich met brullende geluiden. Het proces was voltooid. De CENTRAL SUN code is nu (via mijn lichaam) verankerd in de Aarde. Het is een enorm solide portaal van wit licht. Klaar om de mensheid te dienen.

Ik ben inmiddels in contact met India om de derde Light Code Meditation Mat te laten maken. We hebben nu UNITY, EARTH en CENTRAL SUN. En er komen er nog een paar bij ;-)... Ik hou je op de hoogte. Meld je aan voor de CENTRAL SUN wachtlijst. En ik laat het je weten wanneer deze bijzondere portaal te koop is (het duurt nog zeker enkele maanden).

Je kunt jezelf alvast voorbereiden op deze krachtige energie door te werken met de UNITY en/of EARTH code. Lees meer over de Light Code Meditation Mats.

Wat ben ik dankbaar ❤️