BLOG | Een nieuwe code is geboren: CENTRALE ZON

🇬🇧 CLICK HERE TO READ THIS BLOG IN ENGLISH 🇺🇸 

Sinds juni liep ik rond met een enorme energetische bal van licht in mijn onderrug. Een grote kracht die soms behoorlijk uitdagend was qua intensiteit. Een paar weken geleden werd die grote energiepulsatie vervangen door een zeurende lage rugpijn. Ik wist dat ik niet hoefde te proberen het te fixen of te genezen. Gewoon het ongemak verwelkomen en accepteren. Het zou wel verdwijnen wanneer de tijd rijp was, dacht ik. Het was afgelopen zondag (9/11) toen de pijn plotseling zo immens werd dat ik niets anders kon dan voorzichtig als een soort kip door m’n huis te schuifelen. Een brullende energie duwde binnenin mijn wezen, als een vulkaan die op het punt stond uit te barsten. "Deze innerlijke samentrekking gaat expansie brengen,” hoorde ik. Opeens realiseerde ik me dat er een nieuwe code door wilde komen! Het was al binnenin aan het rijpen geweest sinds de bal van licht in mijn onderrug verscheen en blijkbaar was het nu de tijd om geboren te worden. Dus ik ging zitten en begon te tekenen. Drie dagen achtereen zat ik in een kosmische bubbel . Tekenen, slapen, tekenen, slapen en tekenen. Naarmate de tijd voorbij ging, werd de pijn in mijn rug steeds minder. Op het moment dat de code af was, was de pijn volledig verdwenen. Blijkbaar kan zelfs een energetische bevalling gepaard gaan met rugweeën… Weer een nieuwe ervaring ;-). Bovendien staan wat mij betreft de sensaties in de onderrug ook voor het op een diepere laag toelaten van je licht en grootsheid in het aardse bestaan (1e en 2e chakra).

Zonnevlammen in ons hart

Nu begrijp ik ook beter de diepgang van het thema dat ik voor de maand september heb opgepikt: ‘Expand your reality / Vergroot je realiteit’. Volgens mij staat ons collectieve bewustzijn op het punt een kwantumsprong te maken en deze nieuwe CENTRAL SUN code helpt bij het openen van de doorgang. Op die manier kunnen de Source/Bronvibraties moeiteloos in ons collectieve bewustzijn binnen stromen en de vlammen van vreugde in ons hart aanwakkeren. Ik zie een beeld van elk menselijk hart dat als een zon is en deze zonnen keren terug naar hun ware potentieel: de vlammen worden ontstoken. Zonnevlammen in ons hart! Ik zie een lijn van ieders menselijk hart naar de Centrale Zon, het Centrale Hart. Die lijn wordt steviger waardoor ieder hart gemakkelijker zijn open en oorspronkelijke staat kan herinneren: stralende vreugde, speelsheid en liefde.

Gisteren tijdens ons fantastische SOUND MEDICINE concert in de Duif Amsterdam spatte deze CENTRAL SUN code zijn vonken al in het rond. Wat een energie! En zo'n perfecte timing (natuurlijk)…

Light Code Meditation Mats

Met UNITY en EARTH als de eerste twee, is deze CENTRAL SUN de derde code die op een Light Code Meditation Mat verschijnt. Dat zal waarschijnlijk nog wel enkele maanden duren. Het is niet alleen de productie-ontwikkeling, maar ook een diep energetisch proces dat nodig is voordat de code klaar is om te worden gedeeld op zo'n prachtig kleedje. Maar… Ik ben blij om te kunnen delen dat de UNITY en EARTH Light Code Meditation Mats weer op voorraad zijn. UNITY en EARTH maken samen de weg vrij voor de zeer krachtige CENTRAL SUN code en helpen ons onder andere bij het versterken van onze verbinding met Moeder Aarde en het in balans brengen van ons innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie. Meer info over de Light Code Meditation Mats.