BLOG: Egypte | De grote piramide en de gouden sleutel

🇺🇸 CLICK HERE TO READ THIS TEXT IN ENGLISH 🇬🇧

Vandaag is een heel bijzondere dag. Ja, het is mijn verjaardag en ik heb het hier op het Giza Plateau gevierd, maar dat is nog niet alles. Ik had vanochtend een onvergetelijke ervaring tijdens een multidimensionale reis op de tempelgrond voor de Grote Piramide. Voordat ik daarop inga, laat me eerst een groot detail met je delen. Op 18 december 2022 ontving ik het bericht van mijn geliefde Hij Die Ziet Hij Die Weet dat hij een man op mijn pad zou sturen die heel belangrijk zou worden bij het voltooien van mijn missie op het Giza Plateau. Hij raadde me aan de suggesties van deze man op te volgen en me over te geven aan zijn liefdevolle en behulpzame aanwezigheid. Hij zou een belangrijk onderdeel zijn van de vervulling van mijn energetische opdracht. Dus toen ik uit de taxi stapte en recht in de verwelkomende armen van Adel stapte, wist ik meteen dat hij de man was die op mijn pad was gestuurd en dat ik hem mijn leven kon toevertrouwen.

Zijn guesthouse voelt als een thuis en ik kan de piramides bezoeken wanneer ik maar wil. Het is slechts 15 seconden lopen naar de ingang, dus dat besloot ik vanochtend te doen. Adel had me geadviseerd om naar een specifieke plek voor de Grote Piramide te gaan. Ik ging op pad. Mijn oog viel op een aantal duiven die in en uit een diepe schacht vlogen en ik wist dat dat de plek moest zijn. Ik ging zitten en de multidimensionale reis begon. Ik voelde de kracht trillen in de lucht en de kosmische geluiden stroomden naar buiten. De hele grond van het Giza Plateau barstte open. Een plasmapiramide verrees uit de grond. Waar de Grote Piramide vooral mannelijk aanvoelt, was deze plasmapiramide juist heel vrouwelijk. Al snel zag ik gigantische vleugels en daar was ze: Isis. Ze is hier om te helpen bij het terugbrengen van de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke.

Opeens hoorde ik een snerpend gefluit op slechts 50 meter afstand. Een bewaker kwam de sacred space binnenlopen terwijl ik diep weggezonken was in mijn multidimensionale reis. Ik schrok. “Huh, moet ik weg?", gebaarde ik. "Nee nee, jij hoeft niet weg. Blijf jij maar hier. Sta niet op, dan kan niemand je zien en kun je doorgaan met wat je doet.” Hij zei. Hij bleef op zijn fluitje blazen en stuurde andere mensen weg van deze bijzondere plek. Ik was verbaasd. Dit was een engel die de ruimte voor mij vrijmaakte om er zeker van te zijn dat de missie van vandaag hier kon worden volbracht. Toen ik in 2020 op Mount Shasta was, gebeurde er iets vergelijkbaar wonderbaarlijks. Terwijl ik toen op mijn 72 uur durende vision quest was op 3000 meter hoogte, was het nationale park gesloten wegens gevaarlijke bosbranden. Dus terwijl ik naar Telos reisde en de gigantische zwarte draak bevrijdde, was er niemand op de berg, behalve ik. Het gebied moest worden vrijgemaakt van andere mensen. Net zoals wat er vandaag gebeurde op deze heilige tempelgrond. Wauw...

Ik vervolgde mijn reis. De plasmapiramide, Isis... de grond bleef openbreken, hoogdimensionale stralen van geavanceerde technologie gingen de grond in en begonnen de ondergrondse metropool schoon te maken en opnieuw te activeren. De tranen stroomden over mijn wangen. Ik voelde zo'n bevrijding en een prachtige zegen van Isis. "Ik zorg voor Giza Plateau." De lucht voelde zwanger aan. Overal lichtwezens. Lion beings stonden overal op hun posten, verspreid over Giza Plateau. Zo krachtig. Ik ging dieper en dieper. En toen…

De Egyptische bewaker kwam me controleren. "Is alles ok?" vroeg hij, terwijl ik hem nat van tranen en vol liefde aankeek. "Hoe lang heb je nog nodig?" "30 minuten," zei ik. Ik nam zijn hand en zegende hem de hemel in. Dit was nou echt een engel die deze veilige en heldere ruimte voor mij verzorgde. Ik ervaarde zoveel steun. De duiven vlogen nu om me heen. “Het fundament wordt hersteld en gaat terug naar hoe het duizenden jaren geleden was.” hoorde ik. Overal zag ik pilaren van licht en oude vastzittende energie barstte door het aardoppervlak naar buiten. Toen verscheen er een enorm lichtschip ter grote van de ondergrondse metropool. Ik zag hoe het verbinding maakte met een soortgelijk lichtschip hoog in de lucht. De communicatie tussen deze twee schepen is nu hersteld en ze kunnen beginnen aan de volgende fase van de heractivering van het Giza plateau.

Langzaam kwam alles tot rust en werd ik gewiegd in de liefdevolle armen van lichtwezens. Totale overgave. Volledig gedragen. Op dat moment kon het goddelijke mannelijke versmelten met mijn veld. Divine Union. Totale bliss. En als resultaat van deze kosmische omhelzing werd er een gouden sleutel geboren, die ik nu in mij draag. Deze sleutel is nodig voor het volgende deel van de missie: het openen van de ingang van de Metropolis, tussen de voorpoten van de Sfinx. En precies toen dit allemaal was gebeurd, kwam de bewaker terug en vertelde me dat het tijd was om te vertrekken. Diving timing to the max…

Aanstaande maandag host ik de Sphinx transmissie ergens tussen 07.00 en 10.00 uur CET (07.00 - 10.00 uur Nederlandse tijd) - tijd wordt op zondag bekend gemaakt. Je bent super welkom om deel te nemen. Check mijn tijdlijn om mijn vorige blog te lezen over het process vol inzichten dat me naar dit speciale evenement heeft geleid. Ik heb aan paar duizend euro betaald voor een 1 uur durend privébezoek aan de Sfinx, zodat ik daar tussen de voorpoten van de Sfinx kan zitten, want precies op die plek wil het laatste deel van deze specifieke missie plaatsvinden.

Overigens heb ik de reis van vandaag opgenomen en die zal deel uitmaken van de Egypt Series die hopelijk vanaf morgen of maandag beschikbaar is.

I love you,
Sandra