BLOG: Egypte | Missie voltooid

🇺🇸 CLICK HERE TO READ THIS TEXT IN ENGLISH 🇬🇧

Wauw, wat een reis! Voelde meer als meerdere reizen binnen deze reis en dan ook nog op verschillende bewustzijnsniveaus tegelijkertijd… Sandra is de afgelopen 30 dagen in Egypte geweest. Ariëtte 3 weken.

Deze reis bleek één grote inwijding te zijn. Er is een basis gelegd voor alles wat nog komen gaat. We weten inmiddels zeker dat we ook in andere levens hebben samengewerkt. Dat kan gewoon niet anders. Alles tussen ons verliep zo soepeltjes. Niet alleen de gehele organisatie van de groepsreis, maar ook de momenten van leerzame processen. We hebben een aantal krachtige energetische verstoringen ervaren (niet erg liefdevolle energieën om het ‘licht’ uit te drukken 😉) en het was niet bepaald gemakkelijk om daarmee om te gaan. Maar de oplossing voor welke uitdaging dan ook was kiezen voor liefde, focus houden en standvastig blijven in onze verticale uitlijning. We hebben letterlijk duizenden euro's extra betaald om de kwaliteit van het verblijf van onze groep te waarborgen. We hebben geleerd hoe we alles kunnen doorstaan en dat we een geweldig kosmisch team zijn dat ongelofelijk veel plezier heeft.

We koesteren alle uren van ons gierend gelach voor altijd in ons hart. Het spreidde zich uit naar de mensen die we ontmoetten, waardoor het liefdevol besmettelijk werd. Dit is waar spiritualiteit om draait. De VREUGDE van het leven voelen en belichamen. Het is de brandstof voor een moeiteloze manier van leven.

Terwijl we dit schrijven, zijn onze gezamenlijke inspanningen van deze 3 weken tot een einde gekomen. Dus hier is een korte afsluiting, want we hebben niet al te veel gelegenheid gehad en genomen om je mee te nemen tijdens de reizen. Eerlijk gezegd: minder dan we hadden gewild, maar deze missie vroeg om onze volledige focus, aanwezigheid en opgelijndheid. We gaan meer delen in de komende tijd. We hebben namelijk zowel individueel als samen vele transmissies, activaties en meditaties opgenomen. Op zoveel heilige plaatsen voelden wij de roep om onze indrukken met jullie te delen, in woord en via kosmische klanken/zielentaal. (Bekijk Ariëtte's Egypt Ancient Future Codes Serie en mijn Egypt Series | part 1 - ik werk momenteel aan deel 2).

Sjonge, hoe toch de magie die zo voelbaar was verbaal te beschrijven? De wonderen die zich dag in, dag uit voor onze ogen voltrokken. De steun die we hebben gekregen van ons Light-team. Maar ook van het goddelijke mannelijke 'gekenmerkt' door de mooie (veelal Egyptische) mannen die altijd precies op het juiste moment kwamen opdagen. Vooral in drietallen. De cijfers 3, de 4 en 13 leken het meest van belang te zijn...

Laten we een paar momenten benoemen van de talloze synchroniciteiten waarmee we gezegend zijn: deze groepsreis stond in het teken van 'het terughalen van oude heilige sleutels van innerlijke wijsheid'. Dat bleek het thema van onze gehele reis. Toen we bij ons laatste hotel aankwamen, kregen we allebei een sleutel van onze kamer, met daarop de tekst: 'The Key to your serenity'. Love it! Op onze laatste dag zouden we een live online geleide meditatie aanbieden. Dat was op 3 maart. Net toen we op het punt stonden te vertrekken naar de meditatieplek, ontdekten we dat we uit het niets geen 2 sleutels hadden, maar 3! Ja echt!

Gedurende de hele reis werden we achtervolgd door de vele meestergetallen om ons heen. Zoveel dat het echt niet meer rationeel te verklaren viel 😉.

Op een bepaald moment zeiden we tegen elkaar dat we wel zin hadden in wat gezond en lekker eten. Maar hoe? Dat vliegveld voedsel was nou niet echt bepaald aanlokkelijk. Raad eens? In plaats van het 'fake food' van een lunchcorner op de hoek, nodigden de mensen die daar werkten ons uit om samen met hen te genieten van een héérlijke traditionele Egyptische maaltijd! Het was de eerste keer dat ze dat deden. En ze stonden erop dat we er niet voor hoefden te betalen. Oh wat was dat geweldig. We koesteren wat ze ons hebben gegeven, het eten en het gelach dat we deelden. Dit was dus één van de talloze, onbetaalbare, onvergetelijke momenten.

Onze missie voor deze reis is nu volbracht. Weet je nog dat Sandra ging kajakken naar Es Vedrà om het portaal naar de ondergang van Atlantis te sluiten? Nu is het portaal geopend dat toegang geeft tot kostbare multidimensionale oude en toekomstige wijsheid uit andere tijdlijnen en levens. We krijgen nu als collectief steeds meer toegang tot de waardevolle geavanceerde technologieën van eeuwen geleden en toekomstige tijden.

Met een grote glimlach en een dankbaar hart gaan we nu terug richting Frankrijk (Ariëtte) en Nederland (Sandra). Wetende dat onze volgende groepsreis Egypte ons te wachten staat in het najaar van 2023. Inshallah. Als je op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe plannen, meld je dan aan voor de wachtlijst en we laten het je weten zodra we meer informatie hebben om te delen.

Oh en de replay van onze 3:3 Egypt Sacred Keys & Codes Guided Light Code Meditation/Activation LIVE vanuit de Sinaï is nu beschikbaar.

Zoveel liefs van ons,
Ariëtte en Sandra