BLOG: EGYPTE | TUSSEN DE VOORPOTEN VAN DE SFINX

🇺🇸 CLICK HERE TO READ THIS TEXT IN ENGLISH 🇬🇧

Aanstaande maandag ga ik iets vrij uitzonderlijks doen. Sinds begin januari krijg ik verschillende visioenen / ervaringen waarin ik tussen de voorpoten van de Sfinx zit. Elke keer dat dat gebeurde, voelde ik een warme golf van onvoorwaardelijke liefde mijn hart instromen. De Sfinx bleef zichzelf maar aan tonen. Als ik nu naar de Sfinx kijk, by the way, dan ziet ze er meer vrouwelijk uit, maar de energie die ik blijf voelen als ik intune op mijn verbinding met de Sfinx is puur Divine masculine. Anyway, voor m’n gevoel bewaakt de Sfinx de hoofdingang van de ondergrondse metropool die zich onder het Giza plateau bevindt. En ik denk dat die ingang precíes tussen de voorpoten ligt.

Dus… afgelopen dinsdag bezocht ik het Giza Plateau en maakte ik verbinding met de Sfinx en de piramides. Het was een krachtige en geweldige ervaring (die ik waarschijnlijk in een latere post zal delen). Ik ontdekte dat ik genoeg bereik had op mijn telefoon om een Zoom-transmissie te kunnen doen. Ah nice! Zoals je begrijpt, is internet bereik op al die verschillende bijzondere krachtplekken nogal eens een uitdaging. Kun je mijn Source Code transmissie met Janosh herinneren die ik op Mount Shasta deed in de middle of nowhere? Of die op Cathedral Rock in Sedona? Mysterieus genoeg was het bereik top en het lijkt erop dat dit nu ook het geval is.

Woensdag tijdens m’n office day vanuit m’n geweldige slaapkamer op 200 meter afstand van de Sphinx (ok, misschien 400 maar meer niet), zette ik alles online voor de Sphinx transmission van aanstaande maandag 13 februari. Aangezien ik een plek had ontdekt op ongeveer 50 à 100 meter afstand van de Sfinx met goed bereik, dacht ik dat dat wel dicht genoeg bij dit dierbare mega standbeeld zou zijn. Maar goed… dat was niet tussen zijn/haar voorpoten… Bínnen een uur nadat ik alle informatie online had gezet, kreeg ik berichtjes van twee dierbare heldere vrouwen die me beiden los van elkaar vertelden dat ze een beeld hadden gezien van mij zittend tussen de voorpoten van de Sfinx. Oh nee… Dat kan maar één ding betekenen… Ik kon maar beter gaan regelen dat ik toegang zou krijgen tot die voorpoten. Dat is zelfs niet een klein beetje gratis. Met de ongelofelijke hulp van mijn lieve vriend Adel heb ik nu een privé 1 uur geboekt tussen de voorpoten van de Sphinx (voor een paar duizend euro 😉). Klinkt gek? Nou, zoals velen van jullie inmiddels weten, doe ik alles om de missie te vervullen…

Dus als je mij zoekt, deze maandag 13 februari, dan ben ik maar op één plek: tussen de voorpoten van de Sfinx . En als je wilt, kun jij er online bijzijn! Voor zover ik nu kan zien wil er weer iets geopend worden en dat heeft te maken met de ingang van de ondergrondse stad. Nou, wat het ook precies is, het is iets belangrijks, dat weet ik. Misschien ontvang ik de komende dagen meer informatie. Of misschien krijg JIJ er meer inzichten over. Wie weet.

Aangezien het ‘systeem’ van het ministerie plat ligt, kan ik nog niet met zekerheid zeggen dat het om 07.00 uur gaat plaatsvinden (NL tijd). Waarschijnlijk ergens tussen de 07.00 en 10.00 uur, maar dat krijg ik zondagmiddag te horen. Dus dat hoor je dan van me.

Herinner je je de Facebook Live-transmissie nog bij Es Vedrà Ibiza, met de dolfijnen die onder mijn kajak cirkelden? Ik had de opdracht gekregen om het portaal dat verbonden was aan de ondergang van Atlantis te sluiten. Velen van jullie waren er online bij tijdens dat indrukwekkende moment. Nu voel ik dat het tegenovergestelde wil gebeuren. Dat wat veilig verborgen en opgesloten zat op een veilige plek voordat Atlantis ten onder ging, wil nu weer terug komen in ons collectieve bewustzijn. Blijkbaar zijn we er klaar voor. Het gaat over pure ancient geavanceerde technologieën die verbonden zijn met hogere dimensionale werelden. Om dit allemaal te kunnen doen, mag ik me verbinden met een groep mensen waarmee we een geleidingsveld creëren dat zich over de hele wereld en daarbuiten kan uitbreiden. En dan ben ik de stem en het ontvangstkanaal. Aangezien velen van ons een diepe verbinding voelen met het oude Egypte, weet ik zeker dat we samen een geweldig team vormen!

Voel je een JA? Leuk als je meedoet! Voel je vrij om te doneren wat voor jou goed voelt. Ik stel een minimum van € 15,- erg op prijs en meer is ook zeer welkom. Tot aanstaande maandag 13 februari op de nader te bepalen tijd. De replay is na afloop beschikbaar. Het zou me niets verbazen dat er, vanaf het moment van je aanmelding, al dingen in beweging gaan komen.