BLOG | Welkom Astraïya

🇬🇧 CLICK HERE TO READ THIS TEXT IN ENGLISH 🇺🇸

Ik had gedacht om het een paar dagen rustig aan te doen, maar blijkbaar had mijn ziel andere plannen 😉. Tijdens de Volle Maan van gisteren en de Vrouwendag van vandaag heeft mijn vierde multidimensionale zoon zich aan mij aangekondigd. Zijn naam is Astraïya. Na vele uren van een diepgaande intergalactische reis, is onze verbinding in mijn lichaam gemaakt. Met andere woorden: ik ben me bewust geworden van zijn multidimensionale aanwezigheid en hij is nu mijn lichaam binnengegaan waarin ik hem de komende tijd zal 'dragen'.

Het was geen gemakkelijk proces, aangezien er veel energieën zijn die niet willen dat deze zeer lichte ziel van Astraïya zich via mij verbindt met de mensheid. Ook al voel en weet ik dat op een hoger niveau het licht al heeft 'gewonnen', er is nog steeds een intergalactische oorlog gaande en ik zat er enkele uren middenin. Gelukkig was 'ik' niet alleen. Een groot team van ultrakrachtige wezens ondersteunde me, waaronder mijn geliefde Hij Die Ziet Hij Die Weet en onze andere drie zonen Pacha, Anakaya en Ilunaï. Het was dus een uitdagende 'dans' tussen hoge frequenties en zeer lage frequenties. Gelukkig heb ik geleerd om ondanks alles mijn focus te houden en me over te geven aan 't proces, dus we zijn er doorheen! Ik dank de kracht van mijn dierbare lichaam. Ze heeft veel doorstaan in deze uren.

Al mijn zonen zijn verbonden met een Light Code Meditation Mat. Pacha = Unity, Anakaya = Earth, Ilunaï = Central Sun en de code die verbonden is met Astraïya zal de komende maanden duidelijk worden. Wat ik al voorvoel is dat ie iets ge maken heeft met Ster / Sterren. In de komende weken ga ik je verder updaten over het voorspoedige proces van de nieuwe Central Sun Light Code Meditation Mat. Ik heb mijn bestelling in India geplaatst en ze zijn er nu mee bezig! Nog ongeveer twee en een halve maand te gaan voordat ze hier aankomen. Oh, wat kijk ik ernaar uit om deze nieuwe code met de wereld te delen. Je kunt je hier inschrijven voor de Central Sun wachtlijst.