TIJD VOOR EEN FEESTJE! Hierbij presenteer ik je de NIEUWE Central Sun Light Code Meditation Mat!

🇬🇧 CLICK HERE FOR ENGLISH 🇺🇸

Met een GROTE glimlach op mijn gezicht stel ik graag de gloednieuwe Central Sun Light Code Meditatie Mat aan je voor. De code werd in september vorig jaar geboren en is sindsdien een krachtige accelerator in mijn leven. Net zoals de Unity code verbonden is met Pacha, de Earth code met Anakaya, is deze Central Sun code verbonden met mijn derde kosmische zoon: Ilunaï (De Stralende).

Onze collectieve spirituele evolutie

Alle drie de codes zijn ze het resultaat van een ongoing multidimensionale zwangerschap die begon in oktober 2016. Ik ben blij dat ik er fysiek niet meer uitzie als 5 maanden zwanger, wat in 2019 gedurende 7 maanden het geval was. Ik herinner me hoe ik in mijn bikini op het strand in India aan 't relaxen was en Indiase vrouwen naar me toe liepen, mijn naakte buik aanraakten en vroegen wanneer ik uitgerekend was… Oh my goodness, serieus?... Ik had zelfs cravings naar augurken! Nu, jaren later, voel ik mij een geboorteportaal waardoor multidimensionale wezens naar de aarde kunnen komen om ons te ondersteunen in onze collectieve spirituele evolutie. Je kunt de Unity, Earth en Central Sun code zien als de kosmische heilige geometrische handtekeningen van de wezens die ermee verbonden zijn.

Multidimensionaal portaal

De Central Sun code heeft gedurende de afgelopen maanden een belangrijke rol gespeeld in het grid work tijdens mijn recente reizen. In februari dit jaar werd het Central Sun sample vanuit India naar Caïro gestuurd en vervolgens naar Aswan in Egypte gebracht (duizendmaal dank aan Adel). Daar onderging het een bijzondere welkomstceremonie in de tempel van Isis en werd vervolgens diep geworteld in Moeder Aarde op de top van de berg Sinaï, terwijl ik daar was samen met mijn lieve sister Ariëtte. Vervolgens heb ik de Central Sun mat meegenomen naar de OerCirkels in Drenthe en iedere deelnemer uitgenodigd om zich ermee te verbinden en de kracht van dit multidimensionale portaal te ervaren. De code hielp gepassioneerd bij de uitlijning en her-activatie van alle aanwezigen, inclusief de krachtige Hunebedden. Ik zie de impact van de Central Sun code als een veelkleurige wervelende draaikolk die beweegt als een energetische tornado en vervolgens dat herschikt, revitaliseert en opnieuw uitlijnt wat klaar is om een verdiepende verbinding te maken met het goddelijke.

Goddelijke timing

Toen ik in juli dacht dat ik er energetisch klaar voor was om de eerste partij nieuw geborduurde Central Sun matten te ontvangen, bleek dat de levering in plaats van 3 dagen, meer dan 7 weken zou duren. Het werd me al snel duidelijk dat ik mezelf energetisch nóg meer mocht voorbereiden, zodat ik voldoende verankerd kon blijven als al deze matten over de hele wereld verspreid zouden worden. Dus werkte ik met de Central Sun mat in de magische steencirkels en graancirkels van Engeland en Schotland. Dit alles heeft een bijzonder hartopenende impact op me gehad en mijn innerlijke oerkracht, de bruisende levenskracht binnenin, stroomt sterker dan ooit. En nu, NU, kan ik zeggen dat ik er klaar voor ben om deze geliefde Central Sun mat met jullie allemaal te delen 🙏🏽. Hallelujah!

Transformerende kracht

Stel je een Light Code Meditation Mat voor als een kosmisch portaal in je huis of op je werk. Een soort oplaadstation. Sta, zit en slaap erop en je komt terecht in een krachtig veld van goddelijke liefde.

De Central Sun mat helpt je bij het weven van een web van kosmisch licht in je fysieke lichaam én je lichtlichaam. Dat zorgt er voor dat je innerlijke vuur groeit en je focus op dat wat écht belangrijk voor je is versterkt. Je bent dan beter in staat om de signalen van je ziel te ontvangen en deze om te zetten in concrete acties die optimaal bijdragen aan het verwezenlijken van jouw zielenpad. De transformerende kracht van deze code is niet te onderschatten. Wat je ook onder het tapijt hebt geveegd, de kans is groot dat het wordt uitgenodigd naar de oppervlakte te komen om onder ogen te zien en te worden omarmd. Deze Central Sun code moedigt je aan om nog verder uit je comfort zone te komen en de grootsheid te belichamen die je diep van binnen bent.

Unity, Earth en Central Sun werken nauw samen. Alle drie de kosmische codes hebben hun unieke manier om balans en harmonie te brengen. Lees hier meer.

Links:

Reviews

Hier zijn enkele reviews van degenen die als eersten de Central Sun mat mochten ontdekken:

“The Central Sun code ☀️. Deze vreugdevolle verbinder heeft een speciaal plekje in mijn hart ❤️. Deze code verbindt en lijnt mijn lichaam en al mijn systemen uit met de kosmische en aardse energieën. Elke cel opent en draait zich voor dit liefdevolle, bruisende licht. Deze code brengt me duidelijkheid ook waar ik het (zelf) nog niet kan zien. Een ontmantelde rauwe en magische liefde in pure verbinding met the Central Sun, de zon in mijn hart en de zon in Moeder Aarde 🙏” - Brigitte (lees alle ervaringen)

“De Central Sun is een vast onderdeel van mijn leven geworden. ’s Avonds gaat hij mee naar bed en lig ik eronder. Overdag als ik achter mijn pc zit, ligt het op mijn bureaustoel. En als ik cliënten heb voor Soul Embodiment Therapy (traumahealing), dan liggen ze op de mat als letterlijk steuntje in de rug tijdens hun sessie. De Central Sun geeft me een gevoel van lichtheid en tegelijkertijd van veiligheid. Het is voor mij één van de manieren om mezelf op te laden. Juist ook omdat ik zoveel mensen begeleid, is dit een eenvoudige manier om ook goed voor mezelf te zorgen. PS: Ik moet soms wel om mezelf lachen, als ik er zo mee door het huis loop.” - Titia (lees alle ervaringen)

"De Central Sun mat sloeg in als een love-bom. Een zachte liefdevolle.. waarvan ik smolt. De tranen rolde over mijn wangen. Ik zit niet op de mat, de mat ligt op mijn schoot en mijn hele bekken gebied wordt warm. Heel lekker. De energie van de mat met haar codes openen de frequenties in mijn bekken en buik en van daaruit verzacht ze mijn hart tot nu toe. 💛 Ik heb meteen weer zin om met de mat te gaan zitten. De katten hebben de mat ook gevonden. Om de beurt zie ik ze erop liggen." - Mira (lees alle ervaringen)