BLOG | Jouw liefde voor jou

🇺🇸 CLICK HERE TO READ THE BLOG IN ENGLISH 🇬🇧

Stel je voor dat jij je beste vriend bent.
Oh, wat heerlijk dat jij jou hebt gevonden!
Jullie zijn de perfecte match.
Wat er ook gebeurt,
jij bent er voor altijd voor jou.

Als je het koud hebt, geef jij jouw warmte aan jou.
Als je onhandig doet, deel jij je glimlach met jou.
Wanneer je je zwak voelt, kun je op jou rekenen.

Jullie vormen zo’n geweldig team.
Altijd onafscheidelijk geweest.
Niets is ooit te veel,
want jij zorgt voor jou.
Je voelt je nooit alleen,
want jij hebt altijd jou.

Jullie verbinding is van onschatbare waarde.
Oh hoeveel hou jij van jou!
❤️

Lieve jij,
Hoe fijn is het als jij deze dierbare vriendschap tussen jou en jezelf weer helemaal herinnert. Hoe zou het zijn als jij je bewust committeert aan het verder verkennen en verdiepen van deze kostbare innerlijke verbinding, elke minuut van de dag. Het geeft zo'n fijn gevoel van gezelligheid, liefde en samenzijn. Spanning smelt dan in de warmte van rust en zachte acceptatie van al wat is. De kracht die dan kan stormen, zorgt ervoor dat je je gecentreerd, geaard en flexibel voelt, in welke situatie dan ook.

Samen

Het betekent niet dat jij je dan altijd fenomenaal fantastisch voelt. Je laat jezelf gewoon niet meer in de steek als jij je een keer ongemakkelijk voelt. Je erkent en accepteert alles als onderdeel van de energetische dynamiek van het moment. Open, ontvankelijk en nieuwsgierig naar wat zich aandient. Weerstand tegen en afwijzing van je onplezierige emoties wordt zo een achterhaald concept uit het verleden. Je vecht niet, maar je nodigt uit. Je kiest er bewust voor om samen dit pad te bewandelen: je lichaam en je mind als beste maatjes. Je bent als een rivierbedding die het water de ruimte geeft om vrij te stromen. Je faciliteert elkaar. Je oordeelt niet over jezelf. En als je oordeelt, oordeel je niet dat je oordeelde, want je vergat gewoon niet te oordelen ;-).

Gezellig

'Gezellig' is je toverwoord. Stel jezelf meerdere malen per dag de vraag: draagt wat ik nu doe bij aan mijn innerlijke gezelligheid? Zo niet, verander dan de manier waarop je doet wat je doet of stop er gewoon helemaal mee. Het is zo makkelijk om je kinderen, werk en/of partner in de schijnwerpers te zetten terwijl jij een stap opzij doet, wachtend op jouw ieniemini JIJ-momentje. Maar wat als jij jezelf betrekt in elk moment? Dan maak je van elk moment een JIJ-moment. En als een deel van jou denkt dat dit allemaal een utopie is, is de volgende vraag misschien relevant voor jou: Wat heb je liever: een gezellige en harmonieuze innerlijke vriendschap tussen jou en jezelf of geef je liever prioriteit aan andere dingen en neem je voor lief dat je je geregeld wiebelig voelt en uit balans?

Keuze

Hoe dan ook, weet dat je altijd een keuze hebt. En als je ja zegt tegen jou, dan zou jullie gemeenschappelijke doel wel eens kunnen zijn om de mooiste vriendschap te ervaren die zelfs jouw grootste verbeeldingskracht te boven gaat. En raad eens, het zal de wereld dienen, in de meest optimale vorm!

I love you,
Sandra

PS: Als je voelt dat je wel wat ondersteuning en support kunt gebruiken bij het versterken van de verbinding met jezelf, meer verbonden met je gevoel van ‘innerlijke gezelligheid’ in jouw hart: ik ben beschikbaar voor één-op-één sessies waarin we een diepe reis maken door je onderbewuste. Verouderde energieën kunnen zich van je losmaken, je dierbare innerlijke verbinding wordt versterkt en je multidimensionale zelf wordt verder verbonden met je aardse lichaam. 🙏🏽