Theme 2023: Grote Expansie

🇬🇧 CLICK HERE TO READ THIS TEXT IN ENGLISH 🇺🇸

Als ik intune op 2023 zie ik een aantal dingen. Allereerst een sterke aantrekkingskracht tot Moeder Aarde. Je bent nog dieper geaard. Alsof er lood in je voeten zit, waardoor je stevig en stabiel op de grond staat. Ten tweede zie ik een immens veld van wit licht de kruinchakra binnen stromen. Een enorme uitbreiding van je verbinding met de multidimensionale werelden. Ik krijg het beeld van kleine deurtjes en raampjes die opengaan in het gebied boven je kruin. Nieuwe informatie uit verschillende hoog-dimensionale rijken stroomt je veld binnen: geavanceerde healingstechnologieën, fascinerende nieuwe kennis en toegenomen telepathie. Het kan je af en toe flink verrassen. Onverwacht en indrukwekkend tegelijk. Dan zie ik ook nog een spiraalvormige beweging van boven naar beneden, van je kruin naar je voeten: dat staat voor de integratie van die nieuwe multidimensionale keys en codes in het lichaam en je aardse dagelijkse leven. Er staat je een enorme upgrade te wachten. Ik zie explosies van licht in het hart. Vreugde, geluk en opwinding. “Het is gelukt!”

Een aantal kernwoorden: innerlijke kernstabiliteit, verticale uitlijning, flexibel in elke situatie, autonoom en zelfredzaam.

Mijn visie zal niet met iedereen resoneren. Het hangt af van waar je je bevindt op je ontwikkelingspad. Hoe meer je je ervan bewust bent dat je externe realiteit een weerspiegeling is van je interne realiteit, des te meer je voelt dat je de creator bent van alles wat je in je leven ervaart. Als je op die manier in het leven staat, zou mijn visie voor 2023 wel eens heel goed met je kunnen resoneren.

Sommige wereldse gebeurtenissen in 2023 zien er misschien niet al te liefdevol en stabiel uit, maar weet dat je realiteit afhangt van hoe je met een situatie omgaat. Als je elke situatie ziet als een uitnodiging tot innerlijke groei, dan geef je jezelf de ruimte om met een verruimd bewustzijn in stralende liefde te leven.

Veel liefde voor jou in 2023 ❤️.
Sandra